Käykö eduskuntavaaleissa kuten Ruotsin vaaleissa?

Vaalipropaganda on taitolaji, johon ei totta vie aivan joka poika pystykään. Naapurimaassa Ruotsissa parlamenttivaalien alla tämä tuli taas varsin kyseenalaisella tavalla esille. Ruotsissa se kulminoitui maahanmuuttokriittisten ruotsidemokraattien (Sverigedemokraterna, SD) mustamaalaamiseen. Ruotsissa SD:n vaalityön häiritseminen oli organisoitua ja järjestelmällisesti ohjattua. Siis Ruotsissa, tuolla Pohjanlahden toisella puolella, kaiken suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon tyyssijassa.

Kymmenissä Ruotsin kunnissa tuhottiin muutaman yön aikana kaikki SD:n vaalimainokset, jotka sitten puolueen aktiivit seuraavan päivän aikana uusivat. Seuraavana yönä taas kaikki toistuu. Myös ennakkovaaleissa tehtiin ruotsidemokraateille jatkuvasti haittaa. Ruotsissa kun on vaalitapa, jossa jokaisella äänestyspaikalla on saatavilla kunkin puolueen vaalilappuja, joihin äänestettävä merkitään. Kymmeniltä paikkakunnilta on ilmoitettu, että SD:n vaalilippuja ei löydy ollenkaan tai ne on poistettu kokonaan.

Tällä tasolla siis jo toimitaan demokratian ja kaiken maailman kansankotien kehdossa Ruotsissa. Ja valitettavan usein Ruotsin malli, niin hyvässä kuin pahassa, apinoidaan sellaisenaan myös meille tänne Suomeen. Ja jos tarkkaavainen lukija vähänkin on ajan hermolla, niin varsinkin suomalaiseen mediaan tämä tauti on iskenyt parantumattomasti. Siitä varsinkin me perussuomalaiset olemme saaneet osamme.

Valeuutisointi on toinen erinomainen propagandamuoto ja suoranaisia valeuutisia levitettiin valtamediassa. Amerikkalainen Infowars-sivusto on kertonut myös Ruotsin massiivisesta ja yksipuolisesta sensuurista, johon ovat ottaneet voimallisesti osaa Google ja sen omistama Youtube tarkoituksenaan toimillaan vaikuttaa vaaleihin ja niiden lopputulokseen. Esimerkiksi Youtubesta poistettiin vain vajaa kaksi tuntia julkaisemisen jälkeen SD:n kustantama dokumentti, jossa paljastettiin sosiaalidemokraattien natsikytköksiä. SD julkaisi myös harmittoman ja satiirisen animaation pääministerin (demari) ja nykypoliitikkojen touhuista Ruotsissa. Yllätys, yllätys! Animaatio poistettiin kahden tunnin kuluttua sen julkaisemisesta.
Sen sijaan sosiaalidemokraatit näyttivät todelliset kasvonsa julkaisemalla valheellisen arabiankielisen viestin, jossa varoitettiin ruotsidemokraattien ja maltillisen kokoomuksen sulkevan kaikki moskeijat ja kieltävän halal-lihan. Kosiskeluyritys valheen kautta maahanmuuttajataustaisiin äänestäjiin osoitti demarien todelliset kasvot. Ruotsin demaripääministeri Löfven oli pakotettu tunnustamaan sen julkisesti valheeksi.

Ruotsin vaalitulos ja hallituksen muodostaminen oli demokratian irvikuva. Esimerkiksi SD:n puheenjohtaja Jimmie Åkesson sai henkilökohtaisia ääniä 50.000 enemmän kuin koko vihreä puolue (Miljöpartiet) yhteensä, silti SD ei mahtunut edes hallitukseen. Vihreä puolue pääsi 4 prosentin kannatuksella hallitukseen sosiaalidemokraattien kanssa kun koko hallitusmuodostelma sössittiin täysin epädemokraattisesti! Ruotsissa samat naamat hallitsevat pääministeriä myöden ja homma jatkuu itsetuhoisalla tiellä. Goodbye Sweden!

Yksi vaalipropagandan mielenkiintoinen muoto valtapuolueilla on käyttää yllättäen samoja vaaliteemoja maahanmuutosta, mistä perussuomalaiset ovat saarnanneet parikymmentä vuotta. Näin saadaan äänestäjää hämättyä ennen vaaleja – vaalien jälkeen kuitenkin takki kääntyy. Näitä naapurimaamme politiikan kiemuroita on vaikea olla rinnastamatta siihen. Vastuullisen journalismin, suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon nimiin kirkuva mediamme on näyttänyt meilläkin ne todelliset närhen munansa. Ja se näky ei todellakaan ole kaunis.

Jukka Mäkynen
kansanedustajaehdokas
Perussuomalaiset

0 Kommenttia

Kommentoi kirjoitusta

Osallistu keskusteluun!
Se on ilmaista eikä tietoja kerätä mainostarkoituksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.