UrheiluJukka

Maailmanennätykseni on yhä rikkomatta

Maailmanennätykseni on yhä rikkomatta

Urheilu-urani alkoi viisivuotiaana 1966 fillarimaratonilla. Pätkähti näet päähäni lähteä hautaa kukittamaan parinkymmenen kilomerin päähän. Matka taittui polkupyörällä ja evästä ”lainasin” maitolaitureilta. Neljäkymmentäkolme kilometriä taittui päivässä ja jätti jälkensä, kipinä urheiluun ja muihin älyttömyyksiin syttyi, eikä ole sammunut.

Varsinaisiksi lajeiksi valikoituivat sitten kamppailulajit ja karate. Treenasin ja kilpailin niin prrr….sti ja enkä hävinnyt kuin paremmilleni. SM-mitaleita kertyi, tyylisuunnat vaihtuivat ja treenit kovenivat ja täräytin siinä aikani kuluksi murskauksen maailmanennätykseksi 400 tiiltä alle minuuttiin. Ennätys on yhä rikkomatta.

Tuli aika perustaa oma seura ja tyyli. Johon tyyliin karkaisumetodiksi Ultimate fighting, vapaaottelu sopi kuin nyrkki kovapääkaratekan ottaan. Järjestin 1999 Suomen mestaruuskisat, Wasafight ykkösen, kakkosen, kolmosen …

Nyt on soihtu siirretty jo nuoremmille, Suomen ja Pohjanmaan pojat ja tytöt on noteerattu jo kansainvälisestikin.

TurvamiesJukka

ZZ-Topin turvamiehenä

ZZ-Topin turvamiehenä

Hyvin nopeasti minut kiskaistiin kapakoihin järjestysmieheksi. Siinä sopassa kypsyin ja kasvoin hiljalleen täysmittaiseksi turvamieheksi. Toimin alalla vielä tarpeen tullen. Olen suojannut monenmoisia kansainvälisiä tähtiä, kohujournalisteja ja muita ruudinkeksijöitä. Hommaan liittyy myös monenlaista koulutusprojektia. Olen konsultoinut hoito-alan ammattilaisia, vartijoita, portsareita ja tottakai myös sotilaspoliiseja.

ErämiesJukka

Vaasan saarisossa nuotiolla

Vaasan saarisossa nuotiolla

Luonnossa olen kulkenut koltiaisesta asti – ensin partiossa ja sitten omin päin. Olen sitä mieltä, että suomalaisessa metsässä pärjäävä pärjää missä vain. Luonto on se kaikkia suomalaisia yhdistävä elementti, pakkaset ja lumipyryt kestetään naureskellen, myrskyt otetaan tuimantyyninä vastaan ja lämpimistä kesäöistä kasvatetaan sitä ainutkertaista, aikaansaavaa tyyneyttä, joka muodostaa suomalaisen sielun ytimen. Kyllä kelpaa lipua Pohjanmaan rannikkovesiä ja katsella maata, jonka kauniiksi on muokannut sukupolvien työ. Kyllä tämän maan eteen kannattaa työtä tehdä. Ihan jokaisen.

SeuramiesJukka

Iltaa viettämässä JR:n, eli Larry Hagmanin kanssa

Iltaa viettämässä JR:n, eli Larry Hagmanin kanssa

Minun seurassain on lysti. Hyvässä seurassa ruoka ja juoma maistuu, juttu lentää ja kaikilla on mukavaa. Ja asiat hoituvat. Ihmisissä on se voimavara johon tukeudun, muitten luottamus ja tehtävien suorittaminen on se nektari jolla PerusJukka väsymättä porskuttaa.
Politiikassa ei auta arkailla, eli mitään perus-ujoutta minulla ei ole. Puhun ihmisen äänellä ihmisille, ajan tärkeiksi kokemiani asioita.

Mies

Sauna on kodin sydän, varsinkin kun sen on itse suunnitellut ja toteuttanut

Sauna on kodin sydän, varsinkin kun sen on itse suunnitellut ja toteuttanut

Olen käsistäni taitava, aloite- ja johtamiskykyinen. Mutta osaan myös kuunnella ja tunnistan intohimon ja asiantuntijuuden kun sellaisen kohtaan. Ne kontaktit ovat parhaita hiomakiviä. Ja ennen kaikkea, silloin asiat hoituvat. Persoonani on värikäs ja herätän tunteita. Monenlaisia. Kannan menneisyyttäni mutta en haarniskoi siihen itseäni. Huomiseen katson pelotta ja uteliaana. Uusioperheeseeni kuuluu vaimo Marja-Leena 5 aikuista lasta, sekä 5 lastenlasta.

Olen perussuomalainen.
Olen PerusJukka, kansanedustajaehdokas Vaasasta

Kaupunginvaltuutettu
Kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja
Perussuomalaisten puoluevaltuuston jäsen