Maahanmuuton kahdet kasvot

Toisin kuin monet “vihreellisesti” luulevat, perussuomalaiset eivät ole maahanmuuttovastainen yhden aatteen puolue. Työperäinen maahanmuutto on erittäin tervetullutta sekä toivottavaa. Vastustamme kuitenkin haitallista ja turvallisuuttamme uhkaavaa maahanmuuttoa ja haluamme auttaa pakolaisia ensisijaisesti heidän kotimaassaan, eikä rahdata heitä Suomeen moninkertaisilla kustannuksilla. Tämä linjaus erottaa meidät muista puolueista ja heidän tavoitteistaan. Haluankin nyt tuoda esille sen kaksinaamaisuuden, mikä nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa vallitsee.

Suomeen on helppo tulla, paitsi töihin

EU:n ulkopuolelta tuleva pakolainen voi kävellä koko Euroopan läpi Suomeen ilman papereita ja sanoa vain rajalla ”asylum” – ja hän on saman tien sosiaaliturvan piirissä ja turvapaikkaprosessissa. Rajalla ei kysytä, miten aiot tulevaisuudessa elättää itsesi Suomessa? Eipä kysytä, vaan kaikki tuet ja ilmainen terveydenhoito ym. kannustuslisät tulevat kuin Manulle illallinen.

Entä kuinka helppo on tulla Suomeen töihin? Jos tänne pyrkii töihin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelta, edessä on todennäköisesti pitkä ja piinaava prosessi. Hakija ei siis tule etsimään töitä, vaan hänellä on jo työpaikka valmiina. Laki vaatii luvan käsittelyä 4 kuukauden sisällä, mutta käsittelyajat ovat nykyään jopa vuoden mittaisia. TE-toimiston mukaan työlupia odottaa tuhansia henkilöitä ja jotkut ovat jo siirtyneet muihin maihin. Näin Suomi menettää verotuloja, kun hakijat eivät pääse aloittamaan töitä. Pahin skenario on silloin, kun ulkomaalainen työntekijä haluaa tuoda perheensäkin tänne Suomeen. Siitä alkaa sellainen byrokraattinen viisumihässäkkä ja syynäys, että monet luovuttavat ja palaavat kotimaahansa.

Miksi työperäistä maahanmuuttoa valvotaan erittäin tarkasti, mutta turvapaikkaturismia ei?

Suomi ottaa pakolaisia, rikkaat arabimaat eivät

Rikkaat Persianlahden öljyvaltiot eivät ota vastaan pakolaisia vaikka heitä olisi tulossa ihan naapurimaista, samasta kulttuurista ja uskonnosta. Miksi ei?

Tilanne ei ole uusi. Persianlahden öljyvaltiot eivät ole ennenkään ottaneet vastaan pakolaisia YK:n painostuksesta huolimatta, koska nämä valtiot ovat varallisuutensa vuoksi painostuskeinojen ulottumattomissa. Arabimuslimit ovat kulttuurillisesti mukavuudenhaluisia, siksi ulkomaalaista halpatyövoimaa öljyvaltioissa riittää, lähinnä Kaakkois-Aasiasta tulleita. Humanitääristä maahanmuuttoa eivät rikkaat öljyvaltiot suvaitse, ja heidän sosiaaliturvansa ja rahalliset avustukset koskevat vain oman maan kansalaisia. Uskonnolliset syyt ovat myös osana muslimipakolaisten vastaanottoon. Koska islam on haarautunut niin moneen erilaiseen lahkoon ja suuntaan, väkivallan pelätään lisääntyvän öljyvaltioissa ja se voisi rikkoa heidän monarkisen harmoniansa jos radikalisoituneita pakolaisia vastaanotetaan. Arabivaltiot sen sijaan antavat runsaasti humanitääristä tukea muille muslimimaille, mutta eivät rahtaa sieltä pakolaisia maahansa. Tosin humanitäärisen avun antamisella on ehtona, että se palvelee arabien tarkoitusperiä.

EU ja Suomi toimivat ihan päinvastaisesti kuin rikkaat arabimaat. Meille tulee suuri joukko erilaisesta kulttuurista ja uskonnosta saapuvia pakolaisia, joiden taustoja emme tiedä. Pakolaisista suurin osa on muslimeja ja nuoria taistelukuntoisia miehiä – naiset, lapset ja varsinkin vainoa kärsivät kristityt ovat murtoosa tänne tulevista. Yleisesti ottaen työllistyminen ja kotoutuminen on heikkoa, koska kieltä ei osata, koulutusta ei juurikaan ole, länsimaisia kirjaimia ei osata lukea ja töihinkään ei ole kiire kun runsas sosiaaliturva turvaa oleskelun täällä.

Miksi olemme niin saakelin tyhmiä että annamme kusettaa itseämme, jotta islam leviäisi Eurooppaan tehokkaasti? Keitä nämä tulijat ovat, joita heidän islamilainen kotimaakaan ei ota takaisin?

Sosiaaliturvaamme hyväksikäytetään

Me suomalaiset olemme rakentaneet vuosikymmenien aikana sosiaaliturvajärjestelmämme kovalla työllä ja turvaksi meille suomalaisille jos elämässä sattuu vastoinkäymisiä. Sitä ei ole tarkoitettu koko maailman hädänalaisille, eikä se siihen riitäkään. Toisaalta kolmansien maiden hädänalaisten auttaminen on sydämen asia ja siksi Suomella onkin kehitysapu, joka on laissa määritelty tietyn suuruiseksi ja sekin on yläkanttiin tämän kokoiselle kansalle.

Suomalaiset ovat auttavainen kansa, mutta homma on karannut totaalisesti käsistä. Nykyään sosiaalihuoltomme varoja jaetaan täysin holtittomasti turvapaikkaturisteille, jotka eivät ole sen eteen tehneet päivääkään työtä, eivätkä sitä edes ansaitsisi. Sosiaaliturvaamme käytetään härskisti hyödyksi ja siksi, kun sinisilmäisesti sallimme sen! Maahanmuuttokiimassaan järkensä menettäneet ylisuvaitsevaiset maailmanhalaajat ovat tähän syyllisiä, eivät ulkomaalaiset! Suvaitaan niin paljon, että paperittomat ja laittomasti maassa loisivat saavat myös nauttia sosiaaliturvastamme – ja erittäin avokätisesti. Uutisissa on jo vihjattu Kelan rahojen loppumisesta ja kantasuomalaisten sosiaaliturvan heikentämisestä. Jokainen Suomen kaupunki, jossa on maahanmuuttajia keskimäärin noin 10% väestöstä on tällä hetkellä taloudellisissa vaikeuksissa, mutta siitähän ei saa puhua koska jotkut suomalaiset vellihousut pelkäävät rasistin leimaa.

Maahanmuuttokiima syrjii kantasuomalaisia

Kaikki tämä ylisuvaitsevaisuus on johtanut kantasuomalaisten syrjintään ja aiheuttanut katkeruutta ja vihapuhetta, joita me kiltit suomalaiset puramme (toistaiseksi) sosiaalises sa mediassa, ellei meitä ole sieltä ”bannattu”. Vihapuhetta ei hillitse se että hetki sitten Oulussa paljastui ulkomaalaisten pyörittämä lasten hyväksikäyttörinki tai Helsingin Arabianrannassa pikkupojan murha paljastui muslimien perinteiseksi kunniamurhaksi. Suomalaiset eivät enää sanojaan säästele, kun vanhuksilta, köyhiltä ja opiskelijoilta leikataan, jotta voisimme laittaa lisää rahaa maahanmuuton ongelmiin ja poliisien panssariautojen hankintaan. Eihän tässä näin pitänyt käydä?

Nyt on aika viheltää peli poikki ja laittaa turvapaikkaturismille ja haittamaahanmuutolle stoppi? Palautetaan turvapaikkaturistit ja rikoksiin syyllistyneet heti ja kotoutetaan jo maassa olevat. Otetaan oppia tekemistämme virheistä, eikä pistetä päätä persuksiin odotellessamme jotain hyvää tapahtuvan.

Nyt vaalien alla kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset, huutavat yhteen ääneen lisää maahanmuuttajia Suomeen. Muistutan äänestämisen tärkeydestä vaikuttaa asioihin, muuten sama tahti jatkuu vaalien jälkeenkin.

0 Kommenttia

Kommentoi kirjoitusta

Osallistu keskusteluun!
Se on ilmaista eikä tietoja kerätä mainostarkoituksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.