Stubbin hallitus sai Suomen asiat entistä pahempaan jamaan

Stubbin hallituksessa saatiin aikaan todellinen jytky. Tarkoitan jytkyllä sitä, että Suomen ja suomalaisten asiat saatiin hallituskauden aikana niin sekaisin, että siitä on vaikea itkemättä puhua.
Kuinka paljon todellisuudessa on suomalaisia pitkäaikaistyöttömiä, jotka ovat joutuneet työttömyyden oravanpyörään tahtomattaan, kun yhä suurempia voittoja tavoittelevat suuryhtiöt ovat antaneet kenkää suomalaisduunarin ahteriin?
Nämä yhtiöt, jotka saavat valtion tukea ja vievät rahansa ”verosuunnittelun” lailliseksi hyväksytyllä tavalla veroparatiiseihin ja lopuksi vielä myyvät yhtiön ulkomaiseen omistukseen piittaamatta pätkääkään työntekijöistään. Tärkeintä on, että  johtoporras ja osakkeenomistajat saavat miljoonansa.
Kun joutuu työttömäksi hieman yli 50-vuotiaana, voi käytännösssä unohtaa työuransa. Työhaastattelussa olet auttamatta liian vanha, vaikka arvokasta kokemusta olisi jaettavana yllin kyllin.
25-vuotiaana juuri opintosi lopettaneena ja viimeisin tietotaito taskussasi sinulla ei ole ”kokemusta”.  Onko nyt niin, että hallitus kokoomusjohtoisesti ja vielä enemmän pahasti oikeistolaistuneiden demarien kanssa ajoivat asiat näin, että suuryhtiöt saavat tätä kautta sitä haluttua ulkomaalaistyövoimaa suomalaisduunarien sijasta? Väitän, että näin on. Ja entäs he, jotka ovat joutuneet pätkätyöläisiksi?
Siis nämä ammattiliittojen ulkopuolelle jääneet suomalaiset miehet ja naiset. Ilman työsopimuksien turvaa jääneet, jotka ns. työväenliike on vaalihuumassaan armeliaasti unohtanut.

Paljonko heitä on?

Ja pakko vielä tähän lisätä kuntoutuvan työtoiminnan työttömät. Pari päivää viikossa työtä,  neljä tuntia päivässsä ja ruhtinaallisella yhdeksän euron päiväpalkalla, joka käytännössä kuluu jo työmatkoihin ja muutamaan kahvikupposeen.Voiko suomalaista ihmisarvoa vielä enemmän työntää suohon ?
Kysykää tätä Alexander Stubbilta, Jutta Urpilaiselta tai Jyrki Kataiselta. Jos he vaivautuvat teille vastaamaan, on vastaus,näin vaalien alla seuraava: ”Tulemme tekemään kaikkemme,että Teidän asiat saadaan kuntoon”. Jälleen kerran…  Uskoo ken haluaa,minä en.
Stubb kertoi hiljattain,että lapsilisiin ei aivan heti kajota. Ei varmaan, näin ennen vaaleja. Ennustan teille hyvät lukijat, että lapsilisiin kajotaan välittömästi vaalien jälkeen, jos kokoomus on hallituksessa.
Täällä rakkaassa kotimaasssamme on jo miljoona noin 1000 /€ kk ”tienaavaa”,  ja suurimman osan on tultava toimeen alle 750 eurolla.
Näillä tienisteillä on mahdoton laittaa lapsilisiä ”sukanvarteen” toisin kuin rikkailla. Jopa kuolema on meillä niin kallista, että vanhukset, jotka ovat tottuneet säästämään, joutuvat nyt ottamaan ”arkkusäästöistänsä” ruokarahaa. Miten on tähän tultu?  Hallituksen, ja sen kansaa halventavien ratkaisujen takia.
Perussuomalaiset tulevat saamaan uuden jytkyn ja me olemme seuraavassa hallituksessa. Ratkaisut, joita siellä tehdään, tulevat olemaan rajuja, mutta ne on tehtävä, että Suomi saadaan nousuun.

Jukka Mäkynen
Perussuomalaiset
kansanedustajaehdokas

0 Kommenttia

Kommentoi kirjoitusta

Osallistu keskusteluun!
Se on ilmaista eikä tietoja kerätä mainostarkoituksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.