Suvaitsevaisuus kunniaan

Jälleen kerran otan asiakseni kirjoittaa maahanmuuton ongelmista. Ensinnäkin ihmettelen ns. suvaitsevaisiksi itseään katsovien vaikenemisesta pakolaisten todellisista ongelmista heidän kotimaissaan. On helppo olla suvaitsevainen, kun ongelmat eivät asu naapurissa, ei edes naapurimaissa. Kuinka moni ”suvakki” on käynyt esim. Syyriassa kertomassa heille, kuinka heidän täytyy elää ja rakastaa? Väitän, ettei yksikään. Tuskin heille (suvakeille) on tapahtunut edes polkupyörävarkautta pahempaa.

Ja minkä ihmeen takia ”suvakit” vaikenevat, kun Oulussa väkivaltaa kotimaastaan paennut somali tappaa kirveellä kaksi kantasuomalaista, ja vielä yrittää tehdä saman pidättämään tulleille poliiseille. Tai ruotsinlaivalla samaisesta maasta tulleet joukkoraiskaa… jne. Luetteloa voidaan jatkaa loputtomiin.

Tiedotusvälineet antavat tieten tahtoen vääristelevää tietoa maahanmuuton asioista. Lukijoilleen saavat siloitellun kuvan tai suoranaisia epätotuuksia. Esimerkiksi kulunut fraasi ”maahanmuutosta ei aiheudu ongelmia, päinvastoin ainoastaan hyvää” on arkipäivää.

Kysynkin, miksei asioista puhuta niiden oikeilla nimillä ja kerrota, että upeassa kotimaassamme 98 prosenttia maahanmuuttajista pilaa sen 2 prosentin maineen, jotka oikeasti yrittävät olla maassa maan tavalla.

On pohjaton kaivo ottaa valmiiseen työttömyyspöytään ”työperäisiä maahanmuuttajia” vai väittääkö joku, että ostoskeskuksissa lymyävät 18-30-vuotiaat muunmaalaiset suorittavat työkseen väestönlaskentaa tai jotain muuta ammattiosaamista, samalla ottaen osaa yhteiskunnan velvotteisiin. Tarkoitan, että työperäisen maahanmuutosta on turha puhua, kun se todellisuudessa on vain promilleluku kokonaismaahanmuutosta. Olisi muuten valaisevaa nähdä tilastotietoa suhteesta ”perheelliset pakolaiset” vastaan ”yksittäinen nuorimies” pakolainen. Uskon vakaasti, että edellämainitsemani prosenttiluvut kääntyvät nuorten miesten voitoksi ja vielä samassa suhteessa.

Herääkin kysymys, onko nyt Ruotsiin ja Suomeen tulevat ”turvapaikanhakijat” todella hätää kärsiviä, vaiko ääri-islamien terroristikouluttajia? Ainakin itse sain sen käsityksen, kun Ruotsissa heitä kuljettanut linja-auto ajoi Malmön ohi ja heti alkoivat vaatimukset näillä ”rauhaa rakastavilla” turvapaikan hakijoilla. Mistä ihmeestä heillä oli tieto Malmön kaupungista ja yleensäkin Ruotsin maantiedosta? Ja Vesa Kelan mainioon kirjoitukseen, jossa Hän ihmettelee, josko Vaasaan syntyisi ns. No go-alue. Väitän, että se on jo lähes valmis ja vielä lähes keskustassa.

Nyt järki käteen ja hoidetaan oman maan vanhusten, nuorten, syrjäytyneinen, kodittomien jne. asiat kuntoon ja katsotaan sen jälkeen onko meillä resursseja ottaa kotimaahamme lisää näitä ns. turvapaikan hakijoita.

Jukka Mäkynen
(PS)Kansanedustajaehdokas

0 Kommenttia

Kommentoi kirjoitusta

Osallistu keskusteluun!
Se on ilmaista eikä tietoja kerätä mainostarkoituksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.